DENİZLİ / PAMUKKALE - İstiklal Fitnat-Ahmet Engin İlkokulu

Etiket Sonuçları: e twinning

Güvenli İnternet Günü

Okulumuzda eTwinning projemiz ''Doğal afetlerle bilinçli mücadele'' kapsamında eSafety Day çeşitli etkinliklerle kutlandı.Öğrencilere interneti güvenli kullanmanın yolları aktarıldı.

Şbt

Okul müdür yardımcımız Melike AYCAN ve 2B Sınıf Öğretmeniz Yasemin AKŞIK CONSCIOUS STRUGGLE AGANİST NATURAL DİSASTER( Doğal Afetlerle Karşı Bilinçli Mücadele) e Twinning projesi başlattı.

Ara

İ.F.A.E İlkokulu Okul MüdürüTurgay KESEN ve 2/B Sınıf Öğretmeni Yasemin AKŞIK ın birlikte yürüttüğü Our Lovely Animals (Sevimli Hayvan Dostlarımız) ve 2/B Sınıf Öğretmeni Yasemin AKŞIK’ın Big Dreams With Small Trash(Küçük Atıklar ile Büyük Hayallere) e Twinningprojeleri ile Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandılar.. Öğretmenimizi ve okul müdürümüzü tebrik ediyoruz.

Ara

İ.F.A.E İlkokulu  2/B Sınıf Öğretmeni Yasemin AKŞIK ın  yürüttüğü Our Lovely Animals (Sevimli Hayvan Dostlarımız) ve Big Dreams With Small Trash(Küçük Atıklar ile Büyük Hayallere) e Twinningprojeleri ile Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı.. Öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

BOOK WORMS 2024-KİTAP KURTLARI 2024 eTWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz 2/B Sınıf Öğretmeni Yasemin AKŞIK Finlandiya, Hırvatistan,Romanya,İtalya,Polonya,Portekiz,Litvanya,Letonya,Gürcistan,Yunanistan,İspanya ve Türk ortaklarla yürüttüğü Book Worms 2024 e Twinning projesini başlattı.Projenin amacı çocukları eğlenceli yollarla okumaya teşvik etmektir.Kitap okumada motivasyonumuzu ve başarımızı diğer ülkelerle paylaşmak istiyoruz.

Nis

PROJE KURUCU ORTAĞIMIZ YUNANİSTAN'DAN OLAN  OUR LOVELY ANIMALS FRİENDS E TWİNNİNG PROJEMİZ BAŞLADI.  ORİGAMİ ETKİNLİĞİMİZ YAPILDI.

Mrt

PROJE KURUCU ORTAĞIMIZ YUNANİSTAN'DAN OLAN  OUR LOVELY ANIMALS FRİENDS E TWİNNİNG PROJEMİZ BAŞLADI. OKULUMUZDA BU PROJEYE 1/B SINIFI İLE SINIF ÖĞRETMENİ YASEMİN AKŞIK , 2/C SINIFI İLE OKULUMUZ MÜDÜRÜ TURGAY KESEN KATILMAKTADIR.

Mrt

Atık kapaklardan çiçekler yapıp 8 mart dünya kadınlar günü panosu oluşturduk. 8 mart dünya kadınlar günü kutlu olsun.

Okulumuz 1/B Sınıf Öğremeni Yasemin AKŞIK 'a teşşekür ederiz.

Şbt

OKULUMUZ 1/B SINIF ÖĞRETMENİ YASEMİN AKŞIK  'IN KATILDIĞI (BİG DREAMS WİTH SMALL TRASH ) E TWİNNİNG PROJESİ BAŞLIYOR.

Schooltripadvisor

e Twinning Projelerimiz

Nis

e Twinning ProjeDeğerlerle Özeldir Çocuklar e-Twinning Projesi Bayrak Sevgisi Çalışmamızlerimiz