DENİZLİ / PAMUKKALE - İstiklal Fitnat-Ahmet Engin İlkokulu

VELİLERİMİZE YÜRÜTMEKTE OLDUĞUMUZ E TWİNNİNG PROJLERİMİZİ TANITTIK.

Twinning platformu üzerinden öğretmenler kayıt yaparak bulundukları okul adına diğer okullarla belli bir konuda ücretsiz bir şekilde projeler düzenleyebilir. eTwinning projeleri tamamen ücretsiz olup proje esnasında da web araçlarından ve dijital araçlardan faydalanmanızı amaçlar.Yabancı dil pratiğini geliştirme, Bilişim teknolojilerini derslerinde etkin biçimde kullanabilme, Derslerini öğrencilerin daha fazla motive olmasını sağlayarak, daha eğlenceli hale getirebilme, Mesleki açıdan kendini geliştirebilmeyi amaçlamaktadır.e Twinning platformunda yapılan projeler öğrencilerin çevrim içi, etkileşimli olarak iş birliği yaptığı, web 2.0 araçlarını ve teknolojiyi kullandığı için okul içinde ve okul dışında çalışma olanağı sunmaktadır.

11-03-202411-03-2024

Yayın: 11.03.2024 - Güncelleme: 11.03.2024 12:20 - Görüntülenme: 46